Jobba Hemifrån eller På Resande Fot – Hitta engelska distansjobb

Att backpacka är underbart och när man väl börjat så vill man oftast aldrig sluta. Därför så kanske man undrar om var man kan hitta distansjobb? För att med ett sådant, ja då kan du jobba hemifrån eller på resande fot.

Som tur är så finns det gott om hemsidor som underlättar man vill hitta ett sätt för att kunna jobba hemifrån eller på resande fot.

I det här inlägget så kommer jag att lista åtta stycken hemsidor där man hittar distansjobb på främst engelska.

Just nu när svenska kronan är så pass svag mot dollarn så är det fördelaktigt att få sin lön i dollar istället för i kronor.

Däremot så blir det krångligare med deklaration och skatt när man får betalt i dollar, så det är något man bör ha i åtanke.

Anledningen till att inlägget endast har med sidor som är på engelska för engelskspråkiga är för att utbudet inom den svenska marknaden är väldigt skralt. Men om det bättras på, då kommer jag skriva om det också.

Remoteok.com

Remoteok
Remoteok.com

Det här är en av de absolut största sidorna för dig som söker distansjobb. Den är välkänd, välbeprövad och pålitlig. Påbörja ditt sökande efter nästa härliga jobb här så har du en god chans att hitta något bra.

Angel.Co

AngelList är en annan stor hemsida inom distansjobb där du snabbt och enkelt kan söka bland massvis med jobb. På sidan finns över 100 000 jobb att söka och man kan även hitta spännande startup-företag där.

Workingnomads.com

Tack vare WorkingNomads kompakta layout så kan man väldigt enkelt scrolla igenom sina sökresultat i jakten på ett härligt distansjobb. Här kan du även hitta kortare eller mindre jobb riktade mot frilansare av olika slag.

Remotive.com

Den här sidan siktar på att göra det så enkelt och snabbt som möjligt för den som söker distansjobb. Du kan till exempel söka baserat på plats, förmåga eller företag. I deras databas så finns det väldigt gott om olika jobb inom IT.

Himalayas.app

Här siktar man på kvalitét före kvantitet. Sidan har i skrivande stund strax över 1000 lediga jobb ute redo att sökas. Tanken är att man ska slippa skrolla igenom spaltmeter med ointressanta jobb.

WeWorkRemotely.com

WWR är en av de absolut största sajterna för den som söker ett sätt att kunna jobba hemifrån eller på resande fot. Utöver databasen med alla jobb så har man en portal för dig som vill lära dig mer om att jobba på distans.

Justremote.co

Justremote.co

Den här jobbsidan har utöver vanliga distansjobb även en hel del deltidstjänster som går att kombinera med andra jobb. Så om du söker något extraknäck via nätet, då kan det här vara en alldeles utmärkt startpunkt.

Remote.co

Sist men inte minst av inläggets 8 sidor så har vi Remote.co. Den är hemsidan lägger mycket tid på saker runtomkring jobbsökandet också. Till exempel så kan du läsa tips från över 100 olika jobb som anställer distansarbetare.

Jobba hemifrån eller på resande fot

Jag hoppas att det här inlägget kan vara behjälpligt för dig som söker engelsktalande distansjobb. Många backpackers blir tillslut digitala nomader och vice versa. Just därför så dyker frågan kring att hitta ett jobb man kan göra hemifrån upp här och var.

Om man ute på resande fot skulle inse att man verkligen inte vill sluta resa. Ja då är det bara att kavla upp ärmarna och börja söka ett jobb som går att göra på distans.

Tack vare att digitaliseringen går framåt världen över så blir vi inte bara mer sammankopplade. Utan det blir även mycket enklare att faktiskt arbeta helt platsoberoende.

Så om du funderar på det, varför inte se vad du kan hitta för olika jobb? Vem vet vad som väntar!

Tack till @simonholdorf på Twitter som skrivit en utmärkt sammanställning över sidorna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.