Boka med Cashback – Pengar tillbaka

När du man bokar hotell eller flyg så skadar det inte om man kan spara eller ”tjäna” pengar på det. Tack vare att sidor erbjuder cashbacks, återbäring, på köp eller bokningar så kan man få tillbaka pengar på varje bokning. Boka med Cashback.

Cashback som det heter är en slags återbäring som du får när du handlar via en sida som erbjuder det. Man får pengar tillbaka på sina köp som man sedan kan skicka till sitt konto eller handla för nästa gång.

Det är i princip gratis pengar att hämta för den som redan online utan att nyttja konceptet. Anledningen till att man får pengar tillbaka är för att plattformen med cashback samarbetar med olika affärer.

Deras samarbete betyder att plattformen får betalt för att skicka dit kunder som du och sedan får plattformen betalt som i sin tur betalar dig en del av det. Det är pengar som du normalt sett aldrig hade sett röken av.

Reseförsäkring för backpackers

Man blir helt enkelt medlem, kostnadsfritt, och sedan så använder man hemsidan när man handlar online nästa gång. Olika plattformar har olika utbud så ibland kan man få kika runt lite men det är det oftast värt.

Vissa av sidorna har som tur är till och med hotellkedjor och bokningssajter i sina utbud. Du kan alltså därför boka ditt hotell och få en viss % av kostnaden tillbaka. Det är helt perfekt för den som reser då det sakta men säkert kommer att börja byggas upp ett kapital.

Det är inte ovanligt att cashback-sidan har ett kampanjpris eller ett erbjudande som gör att du bokar billigare och får återbäring samtidigt. Win-win!

Boka med cashback nästa gång du reser, se om det inte blir något som du gör varje gång efter det!

Förr seller senare så har du pengar till en hotellnatt eller en flygbiljett, helt upp till dig. Om du inte redan använder konceptet så kika in det idag för att börja få återbäring när du handlar online.

Gå med i gruppen “Vi som gillar Cashback” på Facebook!

Sidor som erbjuder cashback:

På finansbloggen www.ihallandeinvest.se kan du läsa mer om cashback och investeringar.


Safe Travels!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.