Ta bussen till flygplatsen

Beroende på var man bor så kan andra lösningar vara bättre men för mig så har buss alltid varit förstahandsvalet när jag ska till flygplatsen. Det är smidigt och skönt att kunna lämpa in väskorna, sätta sig på sin plats och bara vila ut en stund.

Det går väldigt smidigt att boka sin kommande bussresa med till exempel Flixbus eller Nettbuss. Priserna tycker jag också är bättre nu än för några år sedan, konkurrens på marknaden verkar ha lett till prispress.

Att ha tillgång till eluttag och WiFi är väldigt skönt då man kan arbeta, förbereda sig inför resan eller bara ta det lugnt och ladda upp sina saker. Oftast så går min tid åt till att dubbel och trippelkolla alla dokument som behövs inför resan.

Jag reser helst iväg själv och då är det skönt att kunna luta sig tillbaka och slappna av i sköna säten. Lokalbussar når sällan riktigt upp till samma komfort.

5 Populära destinationer för backpacking spacer

Att smidigt kunna ta sig från busstationen till flygplatsen utan att behöva göra några byten tycker jag är väldigt skönt. Inte heller behöver man oroa sig för att hamna i SJ:s klor.

Så om du funderar på hur du ska ta dig till flygplatsen nästa gång, stressa inte över det om du inte hittar någon som kan skjutsa dig hela vägen dit.

Surfa då istället in på Flixbus eller Nettbuss hemsida och kika igenom priserna och tiderna. Välj den som passar bäst för just dig och allt är klappat och klart!

Jämför man bägge sidorna när man skall boka så missar man inga kampanjer, det kan vara värt att ha i åtanke.

Läs Mer

Safe Travels!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.